FÖRETAGET

VÄLKOMMEN!

Ulinco Vulctech arbetar med slitage- och korrosionsskydd. Materialet vi använder är gummi vilket tack vare dess fantastiska egenskaper gör det överlägset i många applikationer.

Den långa hållbarheten gör våra kunder trygga i att de får lösningar som håller på sikt, ofta 30- 40 år eller mer! Dessutom har gummi många fler fantastiska egenskaper – det är elastiskt, slitstarkt, dämpande och har hög friktion, samtidigt som det är formbart och lättapplicerbart.

Gummi finns i en otrolig mängd olika kvaliteter vilket gör att man nästan alltid kan hitta en perfekt balans mellan egenskaper som bl.a. slitstyrka och kemikaliebeständighet.

Flexibilitet och kvalitet

Vi är flexibla på så sätt att vi kan utföra projekt både i vår egen verkstad i Göteborg, ute hos kund, eller via partners. Vi samarbetar med Rema Tip Top, som är världsledande inom produkter för slitage- och korrosionsskydd.

Komplett produktprogram

Vi har även ett komplett utbud av produkter till transportband, material för slitageskydd, och produkter för gummitekniska arbeten. Vid beställningar innan kl 1 levererar vi samma dag!

Tre verksamhetsområden

Vi har tre verksamhetsområden: PRODUKTER, TJÄNSTER och RÅDGIVNING. Läs mer om vår verksamhet under respektive område.

Välkommen till Ulinco Vulctech!