Ulinco Group

Ulinco Group

Om Ulinco Group

Ulinco har över 40 års erfarenhet som leverantör av gummiprodukter och gummitekniska lösningar till krävande kunder inom Nordisk industri. Koncernen är familjeägd och har sin bas i Göteborg. Ulinco erbjuder ansvarsfulla och långsiktiga lösningar till sina kunder. Verksamheten som befinner sig i en tillväxtfas, fokuserar nu på sin kärnverksamhet och expanderar i nya ändamålsenliga lokaler i Landvetter.

Ulinco AB – Gummikomponenter och lösningar till tillverkande industrin

Ulinco AB är underleverantör av gummikomponenter till krävande kunder inom såväl fordon- som övrig tillverkningsindustri. Produktsortimentet inkluderar bland annat formgummi, vibrationsdämpare, gummi- och metallkomponenter, formad gummislang och kundspecifika gummiprodukter. Företaget har en djup kompetens och lång erfarenhet av att leverera kundanpassade produktlösningar. Ulinco erbjuder ett komplett paket med design- och konstruktionslösningar utvecklade i Sverige samt effektiv produktion och logistik från lågkostnadsländer. Företaget är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001 och har pris- och kvalitetssäkrat hela leveranskedjan.

Industrigummering i Falun AB

Industrigummering i Falun har sedan starten 1975 specialiserat sig på gummering, renovering av gummerade detaljer, polyuretangjutning, service av transportband samt försäljning och service av däck. Industrigummering ingår, genom förvärv under hösten 2018, numer i Ulinco Group.