Emaljerade kärl

Emaljerade kärl

Vi utför service, underhåll och reparationer av emaljerad (Glass Lined) utrustning. Vi representerar Thaletec som tillverkar emaljerad utrustning och vi utför service, underhåll och reparationer av deras utrustning. Thaletec har marknadens bästa och mest innovativa system av reparationslösningar för emaljerade kärl samt ett stort sortiment av reservdelar och utbytesdetaljer till emaljerade blandningsreaktorer.

Vi utför även service av andra fabrikat av emaljerad utrustning. Emaljerade blandningsreaktorer är av standardiserat format, DIN 28136, därför passar Thaletec’s omrörare, reservdelar och utrustning till samtliga fabrikat. såsom t.ex. De Dietrich, Pfaudler, 3V Tech mfl.
Vår rekommendation är att man utför årlig service och inspektion av emaljerade blandningsreaktorer för att finna eventuella defekter i tid och kunna utföra reparationer innan skador förvärras. Vi har ett brett sortiment av reparationslösningar och kan vid behov tillverka unika lagnings lösningar via 3d-printning. Vi kan även erbjuda komplett om-emaljering av ert kärl.

Kontakta oss så servar och reparerar vi er utrustning.