fbpx

Gummitekniker

Gummitekniker inom slitage- och korrosionslining

Till vår verkstad i Landvetter utanför Göteborg söker vi en erfaren Gummitekniker inom slitage- och korrosionslining för att på ett kvalificerat och hantverksmässigt sätt utföra gummibeklädnad av kärl/rör/metallkonstruktioner.

Avdelningen

På vår avdelning arbetar vi i team där varje person har en direkt verkan på resultatet. Vi erbjuder en plats i en flexibel organisation med korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi tror på individen och värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande. Vi arbetar med en mycket hög kvalitetsnivå.

Vi erbjuder utbildningar inom gummiteknik tillsammans med vår partner Rema Tip Top.

Arbetsuppgifter och ansvar

Arbetet som gummitekniker innebär att skära, handvalsa, prima, göra mallar och bekläda ytor i varierande miljöer och applikationer. Du arbetar med beklädnad med både ovulkat- och färdigvulkat gummi och utför arbetet såväl i vår verkstad som ute hos våra kunder. Arbetet är mycket varierande och självständigt. Du har fullt ansvar inom dina åtaganden, ifrån planering av arbetet till resultat och kvalitet på leveransen.

Gummibeklädnad är ett avancerat hantverk som kräver känsla för materialets egenskaper och objektet samt en hög hantverksskicklighet och förmåga att planera arbetet. Som gummitekniker blir man aldrig fullärd utan det finns hela tiden nya och utmanande arbetsuppgifter att ta sig an.

Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av gummitekniskt arbete idag men som vill gå vidare och anta nya utmaningar. Du är hantverksskicklig och har en vilja och nyfikenhet att lära dig nya metoder. Du har ett eget driv och förmågan att självständigt utföra arbetsuppgifter.

Kanske bor du idag på en annan ort men ser det som intressant att flytta till Göteborgsområdet.

Vi arbetar aktivt inom företaget med jämlikhet och välkomnar kvinnliga sökande.

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet av hantverksarbete med gummimaterial
  • Tidigare erfarenhet av arbete med gummibeklädnad är mycket meriterande
  • Generell erfarenhet av att jobba med händerna/gott handlag
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande
  • Datorvana
  • En positiv inställning och en vilja att driva och påverka
  • Truckkort är meriterande

Ansökan skickas via e-mail till daniel nilsson@vulctech.se

Märk ansökan ”Gummibeklädnad”.

Ansökningarna kommer att bearbetas löpande.

Har du några frågor är du välkommen att ringa vår verkstadschef Daniel Nilsson på tel. 031-7485557.