fbpx

Transportbandsservice

Ansvarig tekniker inom Transportbandsservice

Ulinco har över 40 års erfarenhet som leverantör av gummiprodukter och gummitekniska lösningar till kunder inom nordisk industri. Koncernen är familjeägd och har sin bas i Landvetter utanför Göteborg. Verksamheten befinner sig i en tillväxtfas med stark ökning av efterfrågan inom koncernens produkter och tjänster. Ulinco Vulctech AB fokuserar på slitage- och korrosionsskydd och är en flexibel organisation med korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Ulinco Vulctech är generalagenter för det välkända märket Rema Tip Top.

Rollen

Som ansvarig Transporbandstekniker på Ulinco kommer du att ha huvudansvar för service och underhåll hos våra transportbandskunder. Du har fullt ansvar inom transportbandsservicedelen, ifrån planering av arbetet till resultat och kvalitet på leveransen. Du har en god dialog med kunderna och får tillsammans med kunderna vår transporbandsserviceverksamhet att växa. Till din hjälp har du bland annat support från vår verkstadsavdelning samt vår inköps- och logistik avdelning.

Arbetsuppgifterna inkluderar:

Skarva och montera gummitransportband, montera tillhörande utrustning såsom slitgummi, bärrullar, dämpbalkar, skrapor mm. på bandtransportörer. Du utför serviceinspektioner och inför servicearbeten mäter du upp transportörer och gör materialval. Du planerar transportbandsverksamheten och fördelar arbetet mellan dig och dina kollegor. Din arbetstid växlar mellan service ute hos kund och arbeten inne på vår gummiverkstad.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett ansvarsfullt och varierat arbete med goda långsiktiga utvecklingsmöjligheter och avtalsvillkor. Du kommer till ett företag där du omges av positiva och kunskapsrika kollegor som arbetar med en mycket hög kvalitetsnivå och du ges stora möjligheter att påverka framtida utformning av vår serviceverksamhet. Samarbetet med Rema Tip Top ger även möjligheter till att verka internationellt.

Vi ser gärna dig som kommer ifrån en annan ort och som vill etablera sig i Göteborg.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:

  • Lång erfarenhet från serviceverksamhet av gummitransportband
  • Goda kunskaper kring bandtransportörer
  • Goda kunskaper kring mekaniskt montage av komponenter, svetskompetens är meriterandeB-körkort
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Din profil:

Vi söker efter dig som har en lång erfarenhet som transportbandstekniker och som tycker att transportbandsservice är ett stimulerande jobb. Vi söker dig som vill växa i rollen och få ta ansvar och få utveckla dina idéer kring hur verksamheten skall drivas och utvecklas. Du trivs med att ha långsiktig kundkontakt och du är en person som brinner för att kundens anläggning skall fungera väl efter ett utfört servicearbete. Du är duktig på att se och rekommendera vilken service som behövs ute hos kund.

Detta är en rekrytering direkt till Ulinco Vulctech.

Tillträde: Enligt överenskommelse

INTRESSERAD?

Ansökan skickas via e-mail till daniel.nilsson@vulctech.se

Märk ansökan ”Transportbandstekniker”.

Ansökningarna kommer att bearbetas löpande.

Har du några frågor är du välkommen att ringa vår verkstadschef Daniel Nilsson på tel. 031-7485557.